X

Ostvari popust od 35% na Starter kit, prilikom registracije

*Iskoristivo samo prilikom prve kupnje!

Registrirajte se

Otkrijte


Otkrijte vaš sljedeći najdraži lifestyle brend

Budućnost wiipanja

Industrija duhana i vapea suočavaju se s mnogim izazovima, pušači diljem svijeta u potrazi su za alternativama za cigarete i duhan, što nam je bila jedna od misli vodilja tijekom stvaranja Wiipa. Dugotrajna tradicija Virginia White branda nadahnula nas je za razvojem premium brenda u skladu s najnovijim društvenim trendovima.

Wiip je društveno prihvatljiv i osviješten o problemima zaštite okoliša, koje jednim dijelom uzrokuju i cigaretni opušci, vatra i dim. S Wiipom nemate briga o pasivnom pušenju za vas i vaše najmilije.  Zaista vidimo budućnost u prednostima koje nam para pruža. Radimo na rješenjima koja su pogodna po sredinu u kojoj živimo.

Pročitajte više

Wiip kao dio Vaše svakodnevnice

Wiip je kreiran kako bi se uklopio u svakodnevicu svakog korisnika, pritom da je prilagodljiv situacijama poput poslovnih sastanaka, proslavama rođendana i drugim svakodnevnim situacijama. Proizvod je napravljen za punoljetne osobe koje konzumiraju cigarete ili duhanske supstitute i traže kompatibilnu zamjenu za prestanak pušenja te prihvaćaju najnovije trendove.

Pročitajte više

Wiip – pametan i profitabilan odabir

Wiip predstavlja premium brend uređaja i aroma za vapeanje, dobro znanog Virginia White brenda, koji pružaju konzumentima slobodu i nezaboravno iskustvo. Kompaktan dizajn i 2.3 puta veći spremnik s tekućinom omogućava Wiiperu utoliko duže vrijeme wiipanja. Posljednja i najnaprednija tehnologija stvaranja iskustva parom u proizvodu veličine prsta. Ukoliko možete zamisliti kako vaš dan može biti jednostavniji i bolji uz Wiip, provjerite naš online store i učiniti vaš svaki dan boljim.

Provjerite Wiip online trgovinu

Povratak na vrh
UPOZORENJE: Ovaj proizvod sadrži nikotin. Nikotin može izazvati ovisnost.