X

Ostvari popust od 35% na Starter kit, prilikom registracije

*Iskoristivo samo prilikom prve kupnje!

Registrirajte se

Wiipanje – napredna inovacija


Wiipanje je potpuno novi koncept slobode, a Wiip uređaj radi bez izgaranja ili zagrijavanja, pasivnog pušenja i lošeg mirisa. Duhanska se industrija susreće s nizom promjena u društvu, novim trendovima i izazovnim pogledom na pušenje. Među mnogim proizvodima, predstavljamo Vam promjenu industrije, Wiip uređaj – inovaciju koju ćete zasigurno primijetiti.

Uz Wiip više nema štetnih sastojaka iz duhana i duhanskog dima, neugodnog zadaha, gumba za uključivanje ili isključivanje, pregrijavanja, čišćenja i dolijevanja tekućine. Wiip je dizajniran tako da je nevjerojatno jednostavan – samo udahnite i uključen je! Cilj stvaranja Wiipa je pružiti najbolju alternativu pušenju, a istovremeno biti prijatelj društva. 

Korištenjem najnaprednijeg pristupa tehnologiji uspjeli smo napraviti proizvod koji sadrži cjelodnevnu bateriju, arome koje traju do jedne i pol kutije cigareta i proizvod koji djeluje u simbiozi s korisnikom. Dok uobičajene e-tekućine koriste nikotinsku bazu, WiiPodi koriste nikotinske soli koje Wiiperu osiguravaju iskustvo bez kašlja i grlobolje, intenzivniji okus i mnoge druge prednosti. Wiip je napravio sve kako bi Vam olakšao prestanak pušenja,  a na Vama je samo da kliknete shop i postanete dijelom Wiip priče. Odaberite razliku. Osjetite slobodu. 

Povratak na vrh
UPOZORENJE: Ovaj proizvod sadrži nikotin. Nikotin može izazvati ovisnost.